Bobbi Kristina, dcéra zosnulej speváčky Whitney Houston, tvrdí, že jej matka s ňou v duchu hovorí. Devätnásťročná Bobbi Kristina to prezradila Oprah Winfrey v nedeľnom televíznom špeciále.

Dcéra Whitney Houston a jej exmanžela Bobbyho Browna uviedla, že prvú noc po speváčkinej smrti nemohla v atlantskej rezidencii svojej matky zaspať. "Nasledujúce ráno som sa však zobudila a počula som ju, ako povedala: 'V poriadku, poď už domov'. A keď som sa vrátila domov, cítila som sa pokorne a v poriadku," prezradila.

"V duchu počujem, ako na mňa hovorí. Vždy je so mnou, cítim jej prítomnosť. Vždy sa ma pýtala, či ju potrebujem. A teraz som sa zrazu prichytila, že som z ničoho nič povedala: 'Vždy ťa budem potrebovať'," vyhlásila Bobbi Kristina.

V šou Oprah Winfrey tiež rozprávala o tom, ako strávila posledný deň so svojou matkou. "Bolo skoro ráno. Išla som za ňou a povedala jej, aby si ku mne ľahla. Zostala so mnou celý deň. Držala ma v náručí, hladkala po vlasoch a ja som spala v jej objatí," dodala.

Whitney Houston skonala v sobotu 11. februára vo veku 48 rokov. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Jej smrť pravdepodobne spôsobila kombinácia antidepresív s aktívnou látkou alprazolam s ďalšími liekmi a alkoholom. Pitvu vykonali krátko po jej úmrtí, presná príčina smrti však bude známa až po vyhodnotení výsledkov toxikologických testov. Tie by mali byť známe 23. marca.

Speváčku pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey.

Informácie pochádzajú z webstránky People.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Dan Steinberg

Súvisiaci interpreti: Whitney Houston