Anglický spevák Zayn Malik predstavil svoju tretiu sólovú skladbu Like I Would, ktorou opäť potvrdzuje, že v skupine One Direction nemal čo hľadať. Jeho sólová kariéra zatiaľ vyzerá veľmi sľubne a po dvoch ochutnávkach v štýle "spáľnového" R&B ukazuje, že mu rovnako dobre pristane aj tanečná tvorba.

Pieseň Like I Would bude súčasťou deluxe edície jeho prvého albumu Mind of Mine. Dvadsaťtriročný spevák tento týždeň zverejnil tiež tracklist svojej debutovej sólovky. V základnej verzii sa na novinke bude nachádzať 14 skladieb vrátane už zverejneného singla Pillowtalk a piesne It's You. Spomínaná deluxe edícia bude obsahovať ďalšie štyri piesne.

Na albume bývalého člena formácie One Direction sa ako hostka predstaví americká speváčka Kehlani. Interpret vo februári predstavil tiež obal albumu, na ktorom je jeho detská fotografia upravená pridaním tetovaní na rukách. Album uvedie na trh už o dva týždne - 25. marca.


Tracklist albumu Mind Of Mine: 

1. Mind of Mine (Intro) 
2. Pillowtalk 
3. It's You 
4. Befour 
5. She 
6. Drunk 
7. Flower 
8. Rear View 
9. Wrong feat. Kehlani 
10. Fool For You 
11. Borders 
12. Truth 
13. Lucozade 
14. Tio 

bonusové skladby deluxe edície: 

15. Blue 
16. Bright 
17. Like I Would 
18. She Don't Love Me 

Zayn, vlastným menom Zain Javadd Malik, sa preslávil v spomínanej chlapčenskej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA. S prvým sólovým singlom Pillowtalk sa mu podarilo dobyť britský aj americký rebríček.


Zdroj: SITA (Nme.com, archív), Hudba.sk (titulok a perex)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: One direction