Paul Project, vlastným menom Pavol Petrik, sa pohybuje na hudobnej scéne už nejaký ten čas. Má za sebou úspešné spolupráce s raperom Suverenom, producentom Randym, Markom Vossom, tiež je známym lovcom mladých speváckych talentov. Za zmienku stojí spolupráca s finalistkou The Voice Československo Andreou Atyafiovou, ktorej je zároveň dvorným producentom.

V súčasnosti pracuje na nových hudobných produktoch aj pre Martina Cisára a Veroniku Nízlovú. Okrem spoluprác sa však aj naďalej venuje autorskej tvorbe, z ktorej pred pár dňami predstavil novinku Bellissima, ktorá je  venovaná spevákovej švagrinej Zuzke, ktorá v týchto dňoch oslavuje svoje životné jubileum. "S myšlienkou takéhoto netradičného darčeka prišiel môj brat Roman, ktorý ma pred necelým rokom požiadal o napísanie narodeninovej skladby pre jeho manželku," hovorí Paul.



"Túto náročnú výzvu som prijal rád ale s pokorou, nakoľko písať pre rodinu je nesmierne náročné, pretože pocit zodpovednosti je ešte väčší ako obvykle, nemôžete sklamať. Z niekoľkých melódií a demo nahrávok sme vybrali tú najvhodnejšiu, ktorú si brat aj sám otextoval. Je to po dlhšej pauze obnovenie našej autorskej spolupráce. Text samotnej piesne je síce venovaný konkrétnej osobe, ale každý z nás, kto práve milujeme a sme milovaní, môžeme túto skladbu venovať svojej láske, priateľke alebo manželke. Je to návod, ako ukázať v týchto ťažkých dňoch svoje city ešte viac ako inokedy," dodáva Paul.

K piesni Bellissima je natočený videoklip, na ktorý boli použité rodinné zábery. "Produkcii som dodal asi 100 GB dát, teda zhruba 20 hodín materiálu z posledných 15 rokov nášho života. Ak moju rodinu ľudia doteraz nepoznali, po týchto videách budú o nás vedieť takmer všetko," hovorí s úsmevom textár a manžel Roman. Zosúladiť celú spoluprácu bez osobného kontaktu bolo v týchto dňoch veľmi náročné. Paul žije momentálne v Dolnom Smokovci, režisér klipu je v Košiciach a Roman zas v Holíči.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Pavol Petrík. 

Súvisiaci interpreti: Paul Project