Martin Harich tento rok už po štvrtýkrát pripravuje pre svojich fanúšikov letný tábor nazvaný Haricamp. Uskutoční sa od 20. do 23. augusta v hoteli Cherry v krásnom prostredí obce Horní Bečva.

Počas predĺženého víkendu prinesie Martin Harich fanúšikom hudobné aktivity, do ktorých sa môžu spoločne s ním zapojiť. S ďalšími hudobnými priateľmi im pomôže nacvičiť si vlastné hudobné vystúpenie, naučiť sa základné akordy na gitare alebo zaspievať svoju obľúbenú pieseň. Nebudú chýbať ani ďalšie táborové aktiviy ako spoločenské či športové hry a súťaže, do ktorých sa Martin aktívne zapája.

Medzi obľúbené aktivity tábora patria i prechádzky a túry po okolí, počas ktorých sa mladý hudobník venuje všetkým účastníkom a preberá s nimi napríklad svoje plány do budúcna. Vyvrcholením Haricampu sú už tradične večerné koncerty, ktoré majú osobnú a priateľskú atmosféru. Sú plné hudobných improvizácií či akustických verzií známych skladieb a uvoľnenej nálady.

Haricamp sa tento rok koná už o štvrtýkrát. Jeho prvý ročník prebehol v roku 2013, teda o rok skôr ako známy Kryštofkemp. Jednotlivé ročníky sa striedajú, raz sa letný tábor koná na Slovensku, raz v Českej republike. Organizuje ho Martinov fanklub.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Filip Vítek.

Súvisiaci interpreti: Martin Harich