V rámci hudobného festivalu Cibula fest 2012 pribudne bezplatná zóna pre tých, ktorí si nemôžu dovoliť zaplatiť vstupné. Najväčšou udalosťou v takzvanom Cibula City bude súťaž o Záhorácky talent či súťaž speedcarverov - rýchlorezbárov.

"Cibula City bude pre širokú verejnosť v štýle jarmoku s možnosťou prezentovať a predávať domáce produkty, prezentovať rôzne remeslá, remeslá s nádychom histórie a ďalšie návrhy a realizácie. V zóne bude priestor v podobe menšieho pódia určeného pre rôzne vystúpenia ako Záhorácky talent, detské vystúpenia, voľné súťaže v priebehu celého dňa. Dáme tiež priestor talentovanej mládeži a deťom z detských domovov," prezradil organizátor festivalu, ktorý sa uskutoční na letisku v Holíči 20.21. júla, Vladimír Chrenka.

V hlavnej zóne Cibula festu 2012 sa už budú konať najmä hudobné, motocyklové a adrenalínové aktivity. Na troch pódiách sa predstavia interpreti ako Olympic, Desmod, No Name, Divokej Bill, Dalibor Janda, Arakain, Premier či Karpina, k dispozícii bude Adrenalin Park a Motozóna.

Zdroj: SITA
Fotografie poskytol Dodo Mikláš zo spoločnosti Access Production

Súvisiaci interpreti: Desmod, Olympic