Hoci je česko-slovenský duet známy už od mája, až teraz sa mu dostalo vizuálneho spracovania. Režisérskej taktovky sa chopil Benedikt Renč, ktorý fanúšikom približuje proces nahrávania piesne o sebadôvere.

"Pieseň Vietor už pri písaní vznikala ako špeciálny duet so Slovákom. Premýšľal som, kto na Slovensku ako spieva a Peter Cmorik bol pre mňa ideálny. Má krásne zafarbený hlas so soulovým, a zároveň aj rockovým nádychom. Úžasný protipól môjho hlasu. To ma bavilo,podotkol Ondřej Brzobohatý.

Autorská nahrávka Ondřeja Brzobohatého sa už tri mesiace teší priazni poslucháčov, ale aj kritikov. Podľa IFPI bol album Identity (recenzia) hneď po vydaní medzi prvými tromi najpredávanejšími kúskami.

Ondřej Brzobohatý sa v polovici októbra vydá na jesenné IDENTITY TOUR, ktoré ponúkne komornejšiu atmosféru a upravený program. S obdobnou koncertnou šnúrou sa predstavil aj bratislavskému publiku, ktoré presvedčil o tom, že nie je len peknou tváričkou. Napokon sa vďaka tomuto úspechu stal predskokanom Jamieho Culluma v našom hlavnom meste.

Pozrite si videoklip k duetu Vietor:


IDENTITY TOUR 2014:
 
13. 10. – Strakonice
21. 10. – Dvůr Králové
22. 10. – Mladá Boleslav
27. 10. – Hodonín
02. 11. – Brno
03. 11. – Prostějov
04. 11. – Zlín
05. 11. – Znojmo
17. 11. – Zábřeh
24. 11. – Plzeň
07. 12. – Praha 

Informácie pre Hudba.sk poskytla Alice Titzová z 2media. Text bol upravený redakciou.