Americká popová speváčka Katy Perry už niekoľko týždňov servírovala svojim priaznivcom čriepky z nadchádzajúceho návratu na hudobnú scénu. Zmena profilovej fotografie na sociálnych sieťach, úryvok novej pesničky Woman's World a v live prenose na TikToku a Instagrame púšťala divákom úryvky nových skladieb. Teraz nastal čas zverejniť celý singel Woman's World spolu s horúcim videoklipom.

V extravagantnom vizuáli vidíme Katy Perry ako bionickú ženu. Nosnou myšlienkou videoklipu je dodať silu ženám na celom svete. Preto sa Perry nachádza v apokalyptickom svete na tejto dôležitej misii a spieva o tom, čo ženy vystihuje: "Sexi, sebavedomá. Taká inteligentná. Je do neba volajúca. Tak nežná, tak silná. Ona je víťaz. Super človek číslo jeden. Je to sestra, je to matka."

"Zaumienila som si vytvoriť odvážny, bujarý, oslavný tanečno-popový album so symbolickým 143 číselným vyjadrením lásky," hovorí americká speváčka, ktorá sa vydala svoj ostatný album Smile v roku 2020. Číselný kód 143 znamená I Love You (1 - I, 4 - love, 3 - you). Skratka s týmto odkazom bola populárna koncom 80. a začiatkom 90. rokov, keď boli používané pagery s obmedzeným počtom znakov. Kód sa používal aj v počiatočných fázach písania textových správ a v internetových diskusiách. 

Novinka 143 vyjde 20. septembra a bude obsahovať pilotný singel Woman's World, ktorý zverejnila spolu so sexi videoklipom. Podľa tlačovej správy ide o "sexi, nebojácny návrat do formy", ktorý naznačila už v apríli naznačila hovorila o nadchádzajúcom albume, na ktorý bude čerpať inšpiráciu z momentov šťastia: "Ešte musím urobiť nahrávku z miesta, kde sa cítim naozaj šťastná, celistvá a plná lásky."

Kým niekto hľadá inšpiráciu v temnejších myšlienkach, Katy Perry chce priniesť zábavu: "Je to veľmi radostné, ako čistá radosť a zábava a hravosť, oslava a párty." "Ak ma nemilujete v mojej ére  Witness a Smile, potom ma nemôžete milovať v mojej ére KP6," odkázala poslucháčom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)