Americká speváčka a herečka Britney Spears dnes predstavila skladbu s názvom Clumsy, ktorú napísala v spolupráci s nigérijsko-anglickým hudobníkom Talayom Rileym. Novinka pochádza z očakávanej deviatej štúdiovky Glory, na ktorej 34-ročná interpretka pracuje už niekoľko rokov.

Clumsy je už treťou ochutnávkou z pripravovanej nahrávky, ktorá sa dostane na trh 26. augusta. Fanúšikovia si môžu skladbu vypočuť prostredníctvom streamingových služieb, pričom dostupná je aj na portáli iTunes.

Speváčka z albumu Glory už predtým ponúkla aj pieseň Private Show, ktorej časť je zároveň súčasťou reklamného spotu na jej rovnomenný parfum, či singel Make Me..., v ktorom hosťuje raper G-Eazy a Britney k nemu už predstavila aj sexi videoklip.



Britney Jean Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200.

Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014).

Zdroj: SITA (Digitalspy.com, archív)
Foto: Youtube (videoklip Make Me...)

Súvisiaci interpreti: Britney Spears