Český herec, publicista, dramatik, režisér a predovšetkým známy moderátor Jan Kraus sa túto jeseň znovu predstaví slovenským fanúšikom naživo. So svojou talkshow mieri do Trenčína a Martina s programom "Jan Kraus aneb Hvězdy, jak je neznáte". Medzi jeho hosťami bude aj rocková a muzikálová speváčka LeRa.

Populárna talkshow pohotového moderátora Jana Krausa sa už niekoľko rokov teší obľube televíznych divákov nielen v Česku ale aj na Slovensku. Svoj britký humor a zaujímavých hostí predstaví Kraus opäť aj u nás. "Slovensko mám rád a na Slováky se těším pokaždé. Několikrát jsem ve svých show přivítal i slovenské osobnosti  a mám jenom pozitivní skušenosti..." vyhlasuje Kraus.

Súčasťou unikátneho improvizovaného predstavenia, s ktorým sa moderátor predstaví 15. októbra v Dome armády v Trenčíne a 16. októbra v kine Strojár v Martin, sa stanú aj samotní diváci. Budú mať totiž príležitosť položiť ostrieľanému moderátorovi vlastné otázky. Vstupenky sú už v predaji na listky.hudba.sk.

15. 10. 2012, Trenčín, Dom armády - Kúp vstupenky
16. 10. 2012, Martin, Kino Strojár - Kúp vstupenky


Hudobným hosťom šou bude speváčka a muzikálová herečka Lenka Salmanová alias LeRa. "Mám pocit, že sa mi postupne plnia všetky sny. Jedným z nich bolo totiž účinkovať spolu s majstrom slova Janom Krausom. Síce som jeho hudobným hosťom, ale verím, že počas šou bude priestor aj na slovnú prestrelku..." teší sa speváčka.

Salmanovú môžete poznať z muzikálov Čajočky, Traja mušketieri či Neberte nám princeznú. V súčasnosti však chystá nový videoklip k piesni Čo mám ešte spraviť, vďaka ktorému ju zaručene spozná aj široká verejnosť. Účinkujú v ňom totiž obľúbené tváre bulvárnych plátkov ako sú moderátorky Erika Judínyová a Erika Barkolová, milionár Boris Kollár (ak neviete, kto to je, tak ste úplne v poriadku), spievajúca fitneska Nikola Weiterová, playmate Zuzana Plačková či misska Vanda Gallová.

Možno sa Kraus v "slovnej prestrelke" so speváčkou bez servítky spýta aj na toto plánované veľdielo s hviezdnym obsadením. Šou Jana Krausa na Slovensko prináša agentúre Key Art Agency.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.