Ona sedí na záchodovej doske a on jej obrovskými nožnicami strihá jej ikonické dlhé vlasy. Tak vyzeralo promo video k aktuálnej spolupráci Avrile Lavigne a Yungluda zverejnené koncom októbra. O pár dní neskôr už vydali novú skladbu I´m A Mess spolu s videoklipom.


Nový singel Avril Lavigne je atraktívnou kolaboráciou s britským hudobníkom Yungbludom. Dominic Harrison populárnu speváčku doprevádza v pôsobivej milostnej balade I’m A Mess, ktorú koprodukovali Travis Barker z blink-182 a John Feldmann z punk-rockových Goldfinger.


Avril Lavigne novou skladbou nadväzuje na siedmu radovú platňu Love Sux vydanú v tomto roku. Album momentálne propaguje na svetovom turné. Do Európy zavíta v roku 2023.

"S našou hudobnou kariérou tak veľa cestujeme a cestujeme. Vieme, aké to je, keď nám chýbajú priatelia, rodina, priateľ/priateľka alebo čokoľvek iné. Pieseň je o tom, že sme od seba a niekomu chýbame," zdieľala Avril Lavigne na svojich sociálnych sieťach.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Text správy sme doplnili.