Takmer presne pred rokom oslavovalo Nádvorie, priestor súčasnej kultúry v Trnave, svoje prvé narodeniny. Trnavské rádio bolo pri tom a fantastickú atmosféru troch najväčších koncertov zaznamenalo. V piatok 17. apríla a v sobotu 18. apríla si budú môcť poslucháči vo vysielaní pripomenúť, ako znie viac ako tisícka fanúšikov na koncertoch svojich hviezd.

Živák skupín Vidiek a Puding pani Elvisovej odvysiela Trnaské rádio v piatok 17. apríla o 20:00 a v sobotu 18. apríla si poslucháči vypočujú záznam koncertu skupiny Polemic. Začína v rovnakom čase o 20:00. Všetky koncerty súčasne s Trnavským rádiom odvysiela aj bratislavské rádio The End.

"V tomto náročnom období je dôležité prinášať veľa pozitívnej energie. Tieto koncerty mali výnimočnú atmosféru. Je to počuť a verím, že poslucháčom opäť pripomenieme, aké je Trnava živé mesto," hovorí Dušan Vančo, programový riaditeľ Trnavského rádia. Trnavské rádio v marci upravilo svoje logo. Strieškou vyzýva k tomu, aby sme pokiaľ je to možné, zostali doma, a ochránili tak seba, i svojich blízkych. Odvysielaním koncertov pokračuje v iniciatíve #OstavamDoma.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Dušan Vančo.

Foto: archív kapely Polemic

Súvisiaci interpreti: Polemic, Puding Pani Elvisovej