Speváčka Katarína Koščová pripravila pre fanúšikov ďalší špeciálny koncert. Po minuloročnom komornom letnom vystúpení u seba v záhrade, zaspieva tentokrát priamo zo svojej obývačky. Netradičné nebude len miesto koncertu, ale tiež odohraný repertoár. Celé podujatie môžete sledovať online už tento štvrtok 15. apríla od 19:00.

Pred niekoľkými dňami na sociálnych sieťach poprosila Katarína Koščová svojich fanúšikov o tipy na piesne, ktoré by si chceli vypočuť na online koncerte. V sprievode klaviristu Daniela Špinera tak predvedú okrem svojho tradičného súčasného autorského repertoáru aj niekoľko starších skladieb a obľúbené prevzaté piesne.

"Za posledný rok sme odohrali niekoľko online koncertov a takmer všetky boli dramaturgicky vystavané z nášho posledného albumu Hranica dažďa. Dostala som chuť aj na naše staršie pesničky a zároveň piesne, ktoré mám rada od iných interpretov. Tak sme nechali výber na naše publikum, ktoré nás veľmi dobre pozná," hovorí Katarína Koščová. 

Koncert bude dostupný na sociálnych sieťach zadarmo, s možnosťou dobrovoľnej podpory. V premiére si ho môžete pozrieť vo štvrtok 15. apríla o 19:00 na www.facebook.com/katarinakoscova a stránkach vybraných partnerov (vrátane FB stránky Hudba.sk)

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Alexander Čerevka z vydavateľstva Slnko Records.

Foto: Michal Pivovar

Súvisiaci interpreti: Katarína Koščová