Už o päť týždňov otvorí svoje brány na letisku v Holíči najväčší festival zameraný na populárne mená slovenskej a českej scény Cibula Fest. Pre organizátorov je jubilejný 15. ročník veľkým míľnikom, a preto sa rozhodli svojim návštevníkom dopriať ešte väčšiu porciu hudby a zábavy. Po ročnej pauze sa na Cibula Fest vracia obľúbená Cool Aréna, kde si na svoje príde najmä mladšia generácia. Program sa tu začne už v stredu, kedy bude zrejme najväčším lákadlom raper Kali.

Cool Aréna bola neodmysliteľnou súčasťou festivalu dlhé roky. V minulom roku organizátori od nej upustili, no verní fanúšikovia si ju vypýtali späť. Pridaním warm-upového večera sa navyše program festivalu rozšíri až na štyri dni. Už v stredu 17. júla sa v krytom veľkoplošnom stane predstavia Kali, dídžejské duo Malalata, raper Nigi NapDJ Andel. Počas ďalších dní sa v Cool Aréne objavia ďalšie veľké mená slovenskej tanečnej hudby ako Mark Dann, DJ Milan Lieskovský, DJ EKG a mnohí ďalší. 

"Mnohí naši návštevníci boli zo zrušenia Cool Arény minulý rok sklamaní. Rozhodli sme sa ju na festival vrátiť. A pridanie bonusového warm up programu je dôkazom, že Cibula Fest je jedným z najstabilnejších festivalov na Slovensku. Majitelia trojdňových permanentiek majú warm upový večer zadarmo a tí, ktorí sa rozhodnú prísť iba v stredu, budú z ceny vstupenky na tento večer veľmi milo prekvapení," prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka

Na hlavnom pódiu sa v termíne od 18. do 20. júla vystriedajú desiatky kapiel a interpretov, medzi ktorými budú najväčšími hviezdami napríklad kapela Kryštof, ktorá na Slovensku odohrá jediný koncert v tomto roku práve na Cibula Feste, Michal David, HEX, Pokáč, Mirai, IMT Smile, Jelen, Katka Knechtová, Walda Gang, Panoptiko a mnohí ďalší.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Všetky podrobnosti o festivale nájdete na oficiálnom webe www.cibulafest.eu.

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)