Veru podivuhodná kombinácia interpretov, ale tak to vyšlo a je rozhodne jednoduchšie vydať jeden článok ako tri (napríklad netreba vymýšlať tri titulky). Babyshambles ukazujú, ako to vyzerá na ich koncertoch a v zákulisí, PATD ponúkajú akciu z lekárskeho prostredia a Modré hory sa zdanlivo len tak flákajú po Banskej Štiavnici.

Nový videoklip britskej indierockovej kapely Babyshambles je ku skladbe Nothing Comes To Nothing, ktorú kapela predstavila ešte v júli. Oficiálne by však skladba mala vyjsť vo Veľkej Británii 26. augusta. Ide o prvý singel z tretej štúdiovky s názvom Sequel To The Prequel, ktorú kapela plánuje vydať 2. septembra. Formácia zo spomínaného albumu už zverejnila skladby s názvom Farmer's DaughterPicture Me In A Hospital. Jednoduché video k novému singlu je zostavené zo záberov, ktoré zachytávajú kapelu na turné po Veľkej Británii. A Pete Doherty v ňom nevyzerá o nič lepšie, ako sme zvyknutí.


Americká kapela Panic! at the Disco zverejnila videoklip ku skladbe This Is Gospel, ktorá je už druhým singlom z pripravovaného albumu Too Weird To Live, Too Rare To Die!. Vo videu sa frontman formácie Brendan Urie snaží uniknúť z operačného stola, avšak po podaní sedatív sa boj s lekármi končí a spevák vstupuje do sveta podvedomia. Štvrtá štúdiovka skupiny by mala vyjsť 7. októbra, pričom na nej bude desať nových piesní.


Okrem The Cellmates, ktorých nový klip mal na Hudba.sk premiéru dnes doobeda, zverejnili v týchto dňoch nové video aj Modré hory. Odohráva sa v Banskej Štiavnici a Lyrik s Benem ho uviedli v nedeľu na Facebooku s akčnou výzvou pre fanúšikov: "Ak sa niekto bude chcieť vydať po stopách týchto dvoch pátračov, tak hor sa začať na BANSKEJ ST A NICI a pokračovať do mesta až k tej limo-ná-de v ArtCafé. A prosíme, pozdravte ich všetkých, sú veľmi fajn." Skladba Country 2008 sa bude nachádzať na albume Bigbeat, ktorý vyjde na jeseň vo vydavateľstve Slnko Records.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk), Facebook.com/modrehory
Foto: Babyshambles.net

Súvisiaci interpreti: Babyshambles, Panic! At The Disco