Čerstvá držiteľka dvoch cien MTV VMA 2024 pokračuje v predstavovaní pripravovaného albumu. Najnovším prírastkom je spolupráca s raperkou Doechii v singli I'm His, He's Mine. Celá nahrávka nazvaná 143 vyjde už o týždeň.

Ak vám unikol náš článok o nedávnom udeľovaní cien MTV VMA, kde si Katy Perry prevzala Cenu Michaela JacksonaVideo Vanguard Award za celoživotný prínos a cenu za Najikonickejší výkon na VMA za vystúpenie Roar v roku 2013, kliknite na odkaz a pustite si aj vystúpenie, ktoré popová diva predviedla.

Práve počas neho totiž predstavila aj aktuálny singel a postarala sa o poriadny rozruch. Uprostred skrátených verzií skladieb Dark Horse, ET, California Gurls, Teenage Dream, Firework a I Kissed a Girl sa k nej pripojila americká raperka Doechii a v spoločnej choreografii ukázali, ako to skutočne vyzerá, keď Katy Perry pobozká dievča. Videá z ich vystúpenia sa takmer okamžite stali virálnymi.

Novinka I'm His, He's Mine prepája súčasné trendy v pope s tými minulými. Duet obsahuje legendárny popevok "la da dee la dee da" zo skladby Gypsy Woman americkej speváčky Crystal Waters, ktorá sa nachádzala na jej debutovom albume Surprise z roku 1991. Pieseň o žene bez domova však okrem post refrénu nekorešponduje obsahovo s novinkou Katy Perry. V nej sme totiž svedkami dvoch žien bojujúcich o jedného muža.

 

Už pri vydaní pilotného singla Woman's World sa podelila o svoju víziu. Zaumienila si vytvoriť "odvážny, bujarý, oslavný tanečno-popový album". Tretia ochutnávka jej slová potvrdzuje. Novinka 143 vyjde 20. septembra a prinesie najmä zábavu. "Je to veľmi radostné, ako čistá radosť a zábava a hravosť, oslava a párty. "Ak ma nemilujete v mojej ére Witness a Smile, potom ma nemôžete milovať v mojej ére KP6," odkazuje poslucháčom.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)