Dvojica mladých slovenských interpretov Alya a Tian Moon predstavujú spoločný gitarový singel Krídla. K pesničke zverejnili aj videoklip, na ktorom sa podieľal režisér Martin Miko z Illuminate.

"Pieseň Krídla vznikla veľmi prirodzene a pomerne rýchlo po tom, čo ma na ňu Tian zavolal. Ja sa na ňu pozerám ako na pomerne tradičný lovesong, ktorý však otvára aj témy, ako napríklad sklamanie a strach. Mnohí z nás si tento strach v sebe nosíme ako suvenír z predošlých, nie úplne príjemných vzťahových skúseností, no myslím si, že je kľúčové sa ním nenechať definovať a aj napriek nemu, sa nebáť otvoriť novým ľuďom, skúsenostiam a vzťahom," o skladbe hovorí Alya.

Celý príbeh podčiarkuje vizuálne spracovanie  režiséra Martina Mika z dielne Illuminate, ktoré nás prenáša do netradičného prírodného prostredia. Novinku Krídla mixoval a mastroval producent  Marcus G. "Chcel som poukázať na to, že by nikto nemal byť sám a mali by sme si vážiť každého, kto pri nás stojí, či v zlých, tak aj v dobrých časoch."

"V jednoduchosti je krása. Preto som nechcel track nejako prekombinovať. Chcel som, aby emócia, ktorú poslucháč dostane hneď pri prvom tóne ostane v ňom až do konca skladby, aj po jej skončení. Alya tomu dodala ten správny touch, ženskú energiu," dodáva Tian Moon.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Peter Zajíc z Illuminate Production. Text správy sme upravili.