Ak máte radi klubovú hudbu, piatková šou moderátorského dua Galagha a Yanko Kral na Rádiu_FM by vám nemala byť neznámou. Scéna_FM za prvé tri roky svojej existencie hostila mnohých talentovaných producentov, ako napr. Marshall Jefferson, Makoto, Tedy Killerz, Hybrid Minds, ale domácich hudobníkov ako Vec, L Plus, Inkwall a mnoho ďalších.

Do relácie koncom minulého roka pribudli aj živé streamingy dídžejských setov, ktoré si poslucháči majú možnosť pozrieť popri počúvaní na Facebook stránke Scény_FM. Už vyše dvoch rokov fungujú aj klubové akcie pod názvom Scéna_FM Night, ktoré sa doposiaľ konali v mestách ako Nitra, Trenčín, Piešťany alebo Košice.

Najbližšie vydanie tejto párty však bude domáce bratislavské. Už dnes večer (14.7.) sa totiž koná oslava tretích narodenín obľúbenej relácie. Uskutoční sa na mieste s dokonalým výhľadom pri vode, bratislavskom Sun Decku. Program bude naozaj bohatý - okrem dvojice Galagha a Yanko Kral prídu zahrať aj Vec, Jimmy Pé, FVLCRVM, Džunya G, Petijee, Selecta Cifiman, DJ Metys a Olis Bakulu.

Redakciu Hudba.sk za Scénu_FM informovala Katarína Kajanová.