Japonská umelkyňa a mierová aktivistka Yoko Ono 16. septembra vydá nový album Take Me To The Land Of Hell. Na jeho vzniku sa podieľali jej syn Sean Lennon, bubeníčka Yuka Honda a producent známy ako Cornelius. Okrem nich sa na nahrávke ako hostia predstavili Lenny Kravitz, členovia skupiny Beastie Boys či Questlove z The Roots.

V rozhovore pre britský hudobný magazín The New Musical Express (NME) Yoko Ono prezradila, že je s albumom spokojná. "Z nahrávky sa veľmi teším. Sean je veľmi precízny a vie, čo od každého očakáva. Album sme dokončili, no nechce sa mi čakať až do septembra. Chcem ho vydať už teraz," povedala.

Svoju nedočkavosť dokazuje aj zverejňovaním hviezdnych spoluprác. Skladbu Cheshire Cat Cry, v ktorej hosťuje Lenny Kravitz (žiaľ, nespieva, len hrá), hudobníčka vypustila už dávnejšie, vypočuť si ju môžete nižšie. Tento týždeň na svojom webe predstavila aj novinku Bad Dancer, ktorú nahrala so žijúcimi členmi americkej hip-hopovej legendy Beastie Boys a svojou kapelou Plastic Ono Band. Nájdete ju na www.yopob.com.

Yoko Ono feat. Lenny Kravitz - Cheshire Cat Cry

Zdroj: SITA (NME.com)
Foto: Matthu Placek

Súvisiaci interpreti: Yoko Ono