Anglický spevák Ed Sheeran pravdepodobne v blízkej dobe vydá svoj tretí štúdiový album. Pre portál pre BBC Newsbeat to v rozhovore prezradila skladateľka Amy Wadge, ktorá na nahrávke s 25-ročným internetom spolupracovala. "Album je hotový," uviedla a dodala, že vyjde čoskoro, a keď sa dostane na trh, zblázni sa z nej internet. Bližšie detaily o štúdiovke však nezverejnila.

Správa o treťom albume Eda Sheerana prišla krátko po tom, čo sa spevák po ročnej prestávke vrátil na sociálne siete. Na svojom oficiálnom konte na Facebooku, Twitteri a službe Instagram má od dnešného dňa namiesto profilových fotografií bledomodrú farbu. To podnietilo jeho fanúšikov špekulovať o albume, ktorý avizoval pred svojou spomínanou pauzou. 

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards. 


Zdroj: SITA
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran