Kráľovná popu Madonna zavíta 29. júla do Viedne a nepríde sama. Jej špeciálnym hosťom bude francúzsky DJ a producent, ktorý sa preslávil najmä hitom Hello – Martin Solveig. Návštevníci sa už teraz môžu tešiť, že na štadióne Ernsta Happela pred 60-tisícovým publikom zaznejú nielen najväčšie popové, ale aj tanečné hity.

Na tomto mieste sa v minulosti predstavili takí interpreti ako Michael Jackson, AC/DC, Bon Jovi, David Bowie, Bruce Springsteen, Guns N' Roses, Metallica, Pink Floyd, The Rolling Stones, U2 alebo Robbie Williams. Ikona populárnej hudby je podľa Guinnessovej knihy rekordov najúspešnejšou sólovou speváčkou na svete. Jej fenomenálny úspech korunujú aj štatistiky. Doteraz vyprodukovala 37 Top Ten hitov v rebríčku Billboard a na konte má vyše 300 miliónov predaných albumov.

Martin Solveig & Dragonette - Hello

Na svetovom turné Madonna predstaví svoje najväčšie hity, no i kúsky z nového štúdiového albumu MDNA, ktorý vyšiel 26. marca. Vstupenky na všetky podujatia Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz za Skalar Entertainment. Viac na www.skalarmusic.at.

Foto: AP Photo/Chris O'Meara

Súvisiaci interpreti: Madonna, Martin Solveig