Oficiálny videoklip juhokórejského rapera k novému singlu Gentleman dosiahol za prvých 24 hodín od zverejnenia na portáli YouTube viac než 22 miliónov pozretí. Momentálne, necelé tri dni od zverejnenia, má už takmer 63 miliónov pozretí.

PSY predstavil skladbu Gentleman v sobotu, 13. apríla, na koncerte na Stadion Sangam v Soule s kapacitou viac ako 60-tisíc ľudí, pričom toto vystúpenie v priamom prenose vysielal YouTube. Tanečná pieseň Gentleman je prevažne v kórejčine, no nechýba ani niekoľko viet v angličtine a rovnako ako v prípade jeho predchádzajúceho singla Gangnam Style sa k nej viaže špecifický tanec vychádzajúci z "tradičných kórejských krokov".

V novom klipe okrem samotného rapera účinkujú napríklad aj členka dievčenskej skupiny Brown Eyed Girls Ga-In, komik Yoo Jae-seok a zabávač Noh Hong-chul, pričom poslední dvaja sa objavili aj vo videu k spomínanej skladbe Gangnam Style. PSY sa pokúsil zopakovať recept na úspech, no treba objektívne a úplne na rovinu povedať, že novinka nie je ani počúvateľná ani zábavná. Aj keď... ľudom sa dnes páči všeličo.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk), pm
Foto: AP Photo/John Carucci

Súvisiaci interpreti: Psy