Slovenský spevák Juraj Hnilica, ktorý dal o sebe pred rokmi vedieť v talentovej televíznej súťaži, predstavil rodinný cestovateľský videoklip k skladbe s názvom Krásne je snívať. V týchto dňoch tiež absolvuje ako hosť slovenskú časť turné s Tomášom Klusom.

Keď martinský pesničkár Juraj Hnilica zažiaril so svojou autorskou tvorbou v televíznej súťaži, porotcovia ho často prirovnávali k Tomášovi Klusovi. Bolo teda len otázkou času, kedy sa títo pesničkári zoznámi a vymyslia spolu nejakú spoluprácu. Teraz sa to podarilo a Juraj Hnilica aktuálne vystupuje na slovenskom halovom turné českého slávika Tomáša Klusa ako hosť. Vystúpili už v Bratislave, Nitre, Banskej Bystrici, Trenčíne, Žiline, Poprade a v utorok ich čaká posledný koncert tohto pozitívneho Tomáš Klus 2019 tour spolu v Košiciach.

"Som veľmi šťastný, že sa toto prepojenie uskutočnilo. Už dávno som od ľudí počúval, že by bolo skvelé nás zažiť spolu na jednom koncerte. Prirovnávali nás k sebe a ja som vtedy Tomáša ešte dobre nepoznal. Bolo to pre mňa až neopísateľné a kládol som si otázku, ako je možné, že sme si v niektorých veciach tak veľmi podobní, keď sa nespoznáme, ani neregistrujeme jeden druhého," hovoril nadšený Juraj pred turné, ktoré sa už teraz chýli ku koncu.

Než Juraj Hnilica vyrazil na turné, stihol eště vydať svoj nový videoklip k singlu Krásne je snívať. "Videoklip vznikol vďaka rodine Matúšovcov a ich filmu V zdravom dome žijú šťastní ľudia," dodal Juraj Hnilica. 


Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Robin Suchánek. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: NetwIN production

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus