Stálica slovenskej alternatívnej scény, skupina Kvety Nikotínu, zverejnila svoj doposiaľ najnáročnejší a najkomplexnejší videoklip k piesni Koniec z nového albumu Vlákna. Ten uvedie do života už dnes večer na koncerte v bratislavskom klube UHU za asistencie producenta nahrávky Tomáša Slobodu.

V klipe Koniec účinkuje aj obľúbený herec z Divadla Andreja Bagara v Nitre, Peter Oszlík. Video má dve roviny a končí sa sugestívnymi pesimistickými scénami, ktoré majú symbolizovať stratené perspektívy premrhaného milostného vzťahu. Scenár napísal spevák Kvetov Nikotínu Ondrej Bagin, ktorý sa postaral aj o réžiu videoklipu.

"V klipe sme chceli zobraziť chvíle toho najväčšieho šťastia, ktoré môže muž a žena prežiť v obyčajný deň. Na druhej strane s tým kontrastujú pocity márnosti a ničotnosti, ktoré nasledujú po krachu vzťahu, na ktorom nám záleží. Tento zmar sme vyjadrili jednoducho zábermi v štýle 'survival horroru'," povedal o klipe režisér.


Kapela Kvety Nikotínu predstaví piesne z aktuálneho albumu Vlákna na dnešnom krste v Klube Uhu v Bratislave (bývalý Nu Spirit Club). Krstným otcom čerstvo vydaného CD bude hudobník a producent Tomáš Sloboda (Le Payaco, Sounds Like This), ktorý sa spolupodieľal pri jeho realizácii. Ako hosť vystúpi výborná bansko-bystrická skupina Unisex a o after party sa postará DJ Robo Gregor.

Viac o albume Vlákna

Vstupenky na koncerty Kvetov Nikotínu:  Predpredaj.sk

Informácie pre Hudba.sk poskytol Robo Gregor z vydavateľstva Gregor Agency.

Súvisiaci interpreti: Kvety nikotínu