Text nového singla He Said je ľahko neurčitý a dá sa chápať ako boj s rôznymi životnými prekážkami. Jednu interpretáciu si našiel režisér Petr Juračka a rozpísal ju na príbeh o láske, ktorá na chvíľu prišla a potom odišla. Režisér so Sacou spolupracoval už na minuloročnom klipe Only Physically.


"Po minulom projekte sme si vybudovali dôveru, ktorá sa prejavuje v úplnej voľnosti. Kapela ma osloví s piesňou, ja ju nosím napríklad mesiac v slúchadlách a následne im predstavím scenár, ktorý vychádza z toho, aký pocit vo mne pieseň vyvoláva. A zatiaľ sa nám nestalo, že by sme sa nepretli. Vďaka tomu sa pre mňa videoklip následne stane srdcovým projektom," hovorí Juračka.

Skladbu nahrala Saca v ostravskom štúdiu Mouseville s Michalom Ruckým, ktorý sa rovnako ako pri predchádzajúcom singli The Post postaral o finálny mix a mastering. Kapela v súčasnosti pracuje na druhom albume: "Či sa na ňom oba single objavia, to zatiaľ netušíme, nahrávame skrátka balík skladieb, z ktorého nakoniec vytvoríme ucelenú kompiláciu. A v polovici júna vyjde remix He Said od Filipa Gemrotha, ktorý znie, ako by nás produkovali Daft Punk," prezradili členovia formácie.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Michael Gacek .