Americká rocková kapela Bon Jovi zverejnila novú skladbu s názvom This House Is Not For Sale, pričom tak spravila priamo aj s videoklipom. Novinka je prvým singlom z rovnomennej štrnástej štúdiovky, ktorá sa dostane do predaja 21. októbra.

Rockeri Bon Jovi na novinke This House Is Not For Sale neprekvapili. Ide o pilotný singel ich pripravovanej štúdiovky, ktorý však svojou skladbou pripomína mnohé ich staršie rockové hity oplývajúce aspoň kúskom originality. Skladba o dome, ktorý nie je na predaj, naopak vyznieva skôr ako účelová snaha napísať energickú hymnu. 

Na druhej strane sa vo zverejnenom videoklipe mihnú aj noví oficiálni členovia formácie - basgitarista Hugh McDonald a gitarista Phil X a z kapely cítiť, že jej to aj po rokoch stále dobre hrá a spieva. Bon Jovi sa na chystanom albume spojili s producentom Johnom Shanksom, ktorý s nimi spolupracoval aj na minuloročnom albume Burning Bridges. 


Skupina Bon Jovi, ktorú v súčasnosti tvoria aj Jon Bon Jovi (spev, gitara), David Bryan (klávesy) a Tico Torres (bicie nástroje), vznikla v roku 1983 v New Jersey. Výraznejšie sa jej podarilo presadiť až s treťou štúdiovkou Slippery When Wet (1986), z ktorej pochádzajú napríklad skladby You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer či Wanted Dead Or Alive.

Medzi jej ďalšie hity patria piesne ako Keep The Faith, Bed Of Roses, Always, It's My Life, Thank You For Loving Me, Have A Nice Day alebo (You Want To) Make a Memory. Kapela má na konte zatiaľ trinásť štúdioviek, z ktorých na celom svete predala viac ako 130 miliónov kópií. Jon Bon Jovi a bývalý člen, gitarista Richie Sambora, sú od roku 2009 členmi Skladateľskej siene slávy. 

Zdroj: SITA, DigitalSpy
Foto: Facebook.com/BonJovi

Súvisiaci interpreti: Bon Jovi