Fanúšikovia Kristíny si onedlho vychutnajú jej nový videoklip a herecké výkony v novej českej komédii Život je život. Vo videu k titulnej piesni sa rovnako ako vo filme po boku krásnej speváčky objaví známy herec Ondřej Vetchý. Prvá filmová skladba Kristíny má názov Number one. Autorom hudby je Martin Kavulič a text napísal Kamil Peteraj.

"Na tento klip som sa veľmi tešila, pretože je to prvá filmová pieseň, ktorú som naspievala. Ondřej Vetchý je veľký profesionál, práca s ním bola veľmi príjemná a cítila som z neho veľkú pohodu. Napriek tomu, že mal veľmi málo času, som veľmi rada, že prijal pozvanie na nakrúcanie videoklipu," prezradila speváčka Kristína.

Bond girl so záluskom na ženatého

V komédii Život je život stvárňuje 27-ročná rodáčka zo Svidníka krásnu policajtku. Režisérom klipu Number one, ktorá sa nakrúcal v Prahe, je Honza Chramosta, s ktorým Kristína spolupracovala po prvýkrát. Fanúšikovia vo videoklipe uvidia aj originálne zábery z komédie režiséra Milana Cieslara, v ktorej pôvabná speváčka v role policajtky zvádza kolegu Ondřeja Vetchého. Ten má však manželku, ktorú hrá Simona Stašová, pričom speváčka sa mu vo sne zjavuje ako Bond girl. Práve na túto časť filmu odkazuje aj samotný videoklip.

"Klip sa nesie v atmosfére filmu a nakrúcal sa vo vychytenej pražskej reštaurácii Aureole. Práca s režisérom bola veľmi profesionálna a pohodová, čo si veľmi pochvaľujem. Vo videoklipe sú okrem dejovej časti klipu použité aj zábery zo samotného filmu. V klipe účinkuje okrem mojej kapely aj Ondrej Vetchý. Jemu spievam a zvádzam ho ako speváčka svojím pohľadom," hovorí s úsmevom Kristína.


Žiadaná Slovenka

Speváčka si na nakrúcanie klipu odskočila popri náročnom trénovaní na vystúpenia v šou Tanec snov. Kristínu čaká najbližšie množstvo práce, no napriek vyčerpaniu sa z úspechu a z podpory fanúšikov veľmi teší. "Nakrúcanie bolo náročné, pretože sa točilo v Prahe a v nočných hodinách. Keďže mám každý deň tanečné tréningy k Tancu snov, únava, prevrátený režim a cesty mi dali riadne zabrať. Priznám sa, že som si nikdy neuvedomovala, čo s telom spravia 6 až 7 hodinové tréningy denne. Preto som veľmi vďačná našej trénerke Natálii Glosíkovej za trpezlivosť a prístup pri učení," uzavrela interpretka hitu Horehronie.

Speváčka, ktorá je v obľube slovenského i českého publika, absolvuje v najbližšom období množstvo fotení, koncertov po oboch republikách a zúčastní sa aj premiéry filmu Život je život. Film prichádza do kín 21. mája. Na titulnú skladbu a klip Number one sa môžu fanúšikovia tešiť už čoskoro.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Viac na www.kristinamusic.sk a www.facebook.com/kristinapelakova.

Foto: Marián Kavulič / Jozef Krivošík

Súvisiaci interpreti: Kristína