Po úspešnej coververzii piesne Crazy prichádza Rasty Struhar s pulzujúcim debutom Nehľadaj nič viac z vlastného repertoáru. Mladý interpret ovplyvnený hudbou 90. rokov a prvou dekádou 21. storočia vnáša do nového singla prvky disko štýlu, energiu a pohyb.

Skladba Nehľadaj nič viac naberala na svojej forme v spolupráci s producentom Domi Stoff, s ktorým Rasty hľadal ten správny smer a zvuk. "Celkovo rád počúvam hudbu od interpretov, ktorí už niečo dosiahli, medzi môj TOP patrí Britney Spears, Madonna a podobne. Keď mi ale producent Domi poslal prvé demo mojej budúcej piesne, hneď sa mi song zapáčil a začali sme na ňom pracovať," s úsmevom ozrejmuje Rasty Struhar, tešiac sa zo spolupráce s producentom Domi Stoffom, pôsobiacim v kapele King Shaolin, ktorá je aj dvornou kapelou Celeste Buckingham.

Výsledkom je energická popová skladba o hľadaní šťastia s nádychom pozitívnej atmosféry obľúbených interpretov. Rasty sa snaží vyjadriť túžbu nielen po láske, ktorú ľudia hľadajú mimo svojho okolia, a pritom ju zväčša majú v tesnej blízkosti. "Skladba vyjadruje tak trochu dnešný svet, keď človek nevie nájsť to, čo už dávno má, muži sa pozerajú po iných ženách a ženy zas po iných mužoch, ale veľakrát ich doma čakajú milujúci partneri." Autorom textu je Vlado Krausz, mix skladby mal na starosti Domi Stoff a mastering mal pod taktovkou Escon Waldes z Prahy, ktorý sa postaral o finálny zvuk.

Rasty s tanečnicou Inkou Sombaty, ktorá tancovala v USA pre rôznych interpretov, a dievčatami z tanečnej školy Xoana v Prievidzi prispeli k dynamike piesne aj prostredníctvom vizuálu. Okrem toho, že vytvorili atmosféru disko éry, vo videoklipe sa objavujú zábery zo zrkadlového bludiska v Bojniciach, čo spolu s tanečnou hudbou evokuje pocit nekonečného priestoru a možností. Tento vizuálny prvok symbolizuje túžbu po sebareflexii a hľadaní identity, čo sa odráža aj v texte a interpretácii piesne. Celú videoprodukciu zastrešil nadaný Viliam Dráb, zbierajúci ocenenia už počas študentských súťaží.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Michal Neffe.