Americká speváčka Katy Perry vydá 9. júna album Witness. Tridsaťdvaročná interpretka už z nahrávky predstavila skladby Chained to the Rhythm (feat. Skip Marley) a Bon Appétit, v ktorej hosťuje hip-hopová formácia Migos. K obom piesňam zverejnila aj videoklipy.

Podľa oficiálnej tlačovej správy interpretka ponúkne na albume skladby, ktoré odrážajú zmeny v jej osobnom živote i vo svete. Rodáčka z kalifornského mesta Santa Barbara tiež ohlásila turné po Severnej Amerike, ktoré odštartuje 7. septembra v Columbuse v Ohiu.

Prečítajte si: Najúchylnejší klip Katy Perry? Neuveríte, čo so sebou nechala robiť

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl zo štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013).

Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Kúsok zo mňa (2012), Katy Perry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016) a v roku 2010 vo vianočnej epizóde Simpsonovcov (1989).


Zdroj: SITA (Billboard.com, archív)
Foto: AP Photo/Matt Rourke

Súvisiaci interpreti: Katy Perry