Pre Norberta ho skomponoval dvorný skladateľ a producent Celeste Buckingham a o text sa postarala speváčka sama. Pieseň s nádychom reagge nesie názov Love Love Love a spevák ju poňal ako duet s kolegyňou zo súťaže Hlas Česko Slovenska, Dominikou Šulákovou.

"Dominika bola podľa môjho názoru najvýraznejšou speváčkou súťaže. Má všetko, čo má dobrá speváčka mať. Okrem perfektného hlasu a hlasovej techniky, je na javisku suverénna, sexy a komunikatívna. Sadli sme si aj v civilnom živote. Páči sa mi jej zdravá drzosť, sebavedomie a tiež schopnosť urobiť si zo seba srandu," hovorí Norbert Peticzký.

Mladý spevák sa zatiaľ ako jediný z Hlasu Česko Slovenska môže pochváliť sólovým debutovým CD s názvom Alchymista. Predbehol tak aj víťazku súťaže Ivannu Bagovú, či striebornú Annu Veselovskú.

Na pieseň plánujú speváci v dohľadnej dobe natočiť videoklip. Peticzkého však okrem toho čaká aj spoločný koncert s členkou legendárnej folkovej kapely The Kelly Family - Kathy Kelly, ktorá sa predstaví v pražskom Sacre Coeur už 18. augusta.

Norbert Peticzký feat. Dominika Šuľáková - Love Love Love

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Jakub Musil.