Kanadský spevák Justin Bieber sa zahľadel do fitnesky vo videu, ktoré minulý týždeň zdieľalo na Instagrame fitnescentrum v meste Savannah v americkom štáte Georgia. Fitness On Broughton bolo dovtedy úplne obyčajným neznámym fitkom v neveľkom meste, no vďaka záujmu Biebera o jeho zamestnankyňu sa počet jeho fanúšikov na sociálnej sieti výrazne zvýšil.

Ako informoval portál Stereogum, hneď po objavení videa poslal Justin Bieber fitnescentru súkromnú správu, v ktorej sa na mladú trénerku vyzvedal. "Kto je to dievča? Tá vo vašom poslednom príspevku," cituje Bieberovu správu Stereogum.

Následne sa spevák dozvedel, že je to fitneska a výživová poradkyňa Jessica Gober, ktorá sa záujmom z jeho strany pochválila na svojom twitterovom profile. "Naozaj sa to stalo? Justin Bieber práve písal do fitcentra, kde robím, a pýtal sa, kto som," napísala s dodatkom "hahahaha WTF". Hneď na druhý deň mu potom pripravila studenú sprchu, keď zverejnila sériu fotografií so svojím priateľom a textom: "Všetko, čo potrebujem, mám práve tu."


Stereogum píše, že nie je vôbec jasné, ako sa Bieber k videu dopracoval, keďže instagramový profil fitnescentra má len minimum príspevkov a ešte minulý týždeň malo iba 70 sledovateľov, pravdepodobne z radov svojich lokálnych návštevníkov. Bieberov záujem o Jessicu však Fitness On Broughton poriadne spropagoval a počet jeho sledovateľov už narástol na viac ako päťtisíc. Tak snáď aspoň to speváka poteší.

Zdroj: SITA (Stereogum.com), Hudba.sk
Foto: Facebook.com/JustinBieber, Instagram.com/fitnessonbroughton

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber