Do repertoáru Roba Opatovského pribudla nová pesnička. Pomalá balada s názvom Neverná je ochutnávkou pripravovaného albumu, ktorý vyjde začiatkom budúceho roka. Text k nej paradoxne napísala žena – speváčka a moderátorka Oľga Záblacká. Pozrite si lyric video.

Spevák Robo Opatovský spolupracuje s mnohými textármi, slová k jeho piesňam píše Michal Mifkovič, Vlado Krausz, Juraj Žák, Peter Konečný či Stanislav Štepka. Pre svoj nový singel však prvýkrát oslovil textárku a zdá sa, že to bol dobrý krok. "Pre mňa je znakom dobrého textu, ak mi pri ňom naskočia zimomriavky a pocítil som ich, aj keď som si prvýkrát zaspieval text k pesničke Neverná," potvrdil.

S výslednou podobou pesničky je spokojná aj Oľga Záblacká. "Vedieť sa vcítiť do duše interpreta, vyjadrovať sa slovami, ktoré sú mu blízke, je pre mňa na písaní to najzaujímavejšie. A ak sa do textu okamžite zamiluje a má pocit, že ho napísal sám, spolupráca mala zmysel," hovorí autorka emotívneho textu. Tému jej navrhol Robo, paradoxne práve v čase, keď mu jeho manželka oznámila, že budú mať prvé dieťa. Rým "keď neverná je žena, tak je zaľúbená" mu práve vtedy nešiel z hlavy. "Chlap jednoducho oveľa ťažšie znáša prehru, keď sa dozvie, že jeho partnerka mu bola neverná." 

Nová skladba Neverná je avízom na pripravovaný album Roba Opatovského, ktorý plánuje vydať vo februári budúceho roku. Nové popové piesne nahráva so svojou stabilnou skupinou v zložení Tomáš Gajlík (klávesy), Juraj Gregorík (basa), Štefan Bugala (bicie) a Michal Bugala (gitara), na albume však nebudú chýbať ani bonusové skladby a remixy. S najväčšou pravdepodobnosťou sa medzi skladbami bude nachádzať ešte minimálne jedna, ku ktorej text napíše Oľga Záblacká.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Roba Opatovského.

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský