Kapela Horkýže Slíže, ktorá tento mesiac vydala nový album, vo štvrtok zverejnila videoklip k skladbe Nerob!!!. V trojminútovom videu sa odohráva krátky príbeh, keď sa členovia skupiny s výzorom starých hipisákov sediaci v jednom aute zrazia s inou dodávkou plnou akýchsi lesných robotníkov.

Na miesto incidentu prichádza v aute s nápisom "Lepidlá" vyšetriť nehodu policajt. Zahral si ho Braňo Jobus, ktorý v skladbe hosťuje. Režisérom a strihačom videoklipu je Adam Felix, kameru mal na starosti Peter Dúžek a produkciu dvojica Juraj Spišák a Kristína Pírová. Okrem členov kapely Horkýže Slíže a Jobusa si vo videoklipe zahrali aj Palo Hospodár, Rudo Jurenka, Braňo "Brniak" Ivanič, Jano Rajnič a Ivka Pašková.

Pieseň Nerob!!! (text) pochádza z desiatej štúdiovky nitrianskej kapely s názvom St. Mary Huana Ganja, ktorú pokrstili v nedeľu. Nahrávku uviedli do života v nedeľu v moravskej dedinke Olšany na Farme Bolka Polívku. Český herec a zabávač hosťoval v ich skladbe Povaľači, ktorá je jednou z 13 piesní na albume.

Prečítajte si: Horkýže Slíže nesklamali, St. Mary Huana Ganja je hudobným šialenstvom

Horkýže Slíže feat. Braňo Jobus - Nerob!!!

Informácie pochádzajú z youtube.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/horkyzeslize

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže