Skupina No Name potešila fanúšikov a zverejnila termíny turné. Členovia kapely len nedávno pokrstili nový album a už chystajú koncertnú šnúru po Česku a Slovensku. Ako hosťa si pozvali českú skupinu Všichni svatí.

"Turné má dve časti. Počas jarnej obehneme šesť českých, tri moravské a dve slovenské mestá. Začíname 11.3. v Plzni. No a na jeseň budeme koncertovať v pražskej nádhernej aréne Fórum Karlín. V Prahe oslávime 20 rokov No Name od nášho prvého stretnutia, kedy sme sa ako študentská kapela rozhodli, že budeme slávni," hovorí s úsmevom líder skupiny Igor Timko.

Ako napovedá názov turné S láskou No Name Tour 2016 skupina predstaví na koncertoch piesne z nového albumu. Nebudú však chýbať ani najväčšie hity sedemnásobného Slávika bez hraníc. "Na kapelu No Name sa chodí kvôli hitovkám, preto je logické, že zahráme všetky najväčšie hity od Ty a tvoja sestra až po Čím to je. Najlepšou správou je, že prvé dva single z nášho nového albumu Povedz mi a S láskou už medzi hitovky tiež patria. O to viac sa tešíme na chvíľu, keď ich odpálime pred našimi fanúšikmi," povedal Igor Timko.

Formácia sa na priamy kontakt s fanúšikmi veľmi teší. Živé vystúpenie pred publikom je pre No Name absolútnym zadosťučinením. "Fesťáky sú fajn, aj firemky. Námestia majú takisto svoje čaro. Ale na vlastnom koncerte je kontakt kapela – fanúšikovia taká mrazivá, že sa nedá porovnať s ničím iným. Jednoducho na turné hrajú vlastní pre vlastných! Je to fantastický pocit, ak ľudia poznajú vašu hudbu, texty, spievajú s vami od slova do slova všetky piesne. Je jedno, či hráme Košice alebo Prahu, všade je to rovnako úžasné," dodal Timko.

No Name hrá v zostave Igor Timko (spev), Dušan Timko (gitara), Ivan Timko (bicie), Roman Timko (gitara), Vilo Gutray (basa) a Zoli Sallai (klávesy). Už pravidelným hosťom albumov skupiny je Martin Gašpar, ktorý hosťuje na basovú gitaru v niekoľkých piesňach nového albumu S Láskou. Fanúšikovia na ôsmy štúdiový album čakali štyri roky. Obsahuje desať celkom nových piesní a jeden bonus. Autorsky si skupina vystačila sama. Texty však tento raz oproti minulosti písal nielen Igor Timko, ale aj jeho brat Ivan.

S láskou No Name Tour 2016:

11. marca - Plzeň
12. marca - Písek
15. marca - Zlín
17. marca - Brno
24. marca - Ústí nad Labem
25. marca - Liberec
15. apríla - Hradec Králové
16. apríla - Trutnov
20. apríla - Bratislava
24. apríla - Košice
28. apríla - Ostrava
1. novembra - Praha - oslava 20. výročia No Name


Informácie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House. Viac na oficiálnej webstránke alebo na Facebooku.

Foto: No Name 

Súvisiaci interpreti: No Name