Bratislavská punk-rocková kapela The Minority, ktorá patrí medzi tie novšie zoskupenia pochádzajúce z nášho hlavného mesta, predstavuje svoj debutový album s názvom Till The End Of The Line. Prvým singlom z menovaného albumu je pieseň Run And Hide, ku ktorej kapela zverejnila aj lyric video.

Album obsahuje 15 piesní a po hudobnej stránke prezentuje smerovanie a tvorbu kapely, ktorá sa pohybuje v rámci rocku, punk-rocku a veľmi zľahka sa dotýka aj žánrov ako rock'n'roll, folk či country. Ako samotní členovia hovoria: "Skladby na albume odrážajú to, čím žijeme, čo nás teší a robí nám radosť v kontraste s tým, čo nás naopak trápi a volá po zmene. Nechceme napraviť svet, ale robiť hudbu, čo nás baví a robí nás šťastnými a túto energiu odovzdávať ďalej divákom a priniesť do ich životov momenty, pri ktorých zabudnú na tú každodennú všednú realitu."


Prvým singlom z menovaného albumu je pieseň s názvom Run And Hide, ktorej tému skvele podporuje aj lyric video zachytávajúce život na hrane medzi tým, čo je ešte v medziach zákona a čo už nie. Vzhľadom na to, že prázdniny a leto sú stále v plnom prúde, sa kapela rozhodla hneď vypustiť aj ďalší letný singel s názvom Rhythm Of Holiday. Práve počas prázdnin si podľa hudobníkov treba predovšetkým užívať, baviť sa, vychutnávať jedinečnú atmosféru leta a žiť bez starostí v "rytme prázdnin".

Album je dostupný vo všetkých popredných online obchodoch ako sú: iTunes, bandcamp, Spotify a Deezer. Jednotlivé lyric videá k ďalším singlom z albumu sa budú postupne objavovať na oficiálnom YouTube kanáli kapely The Minority Band.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Peter Jarábek. Text správy sme upravili.