Americké talkshow sú neraz dejiskom výnimočných momentov, keď ich moderátori dostanú z dovtedy nedotknuteľne vyzerajúcich celebrít prekvapivé výkony. Inak tomu nebolo ani v prípade The Tonight Show, kde si hostiteľ Jimmy Fallon zahral so speváčkou Arianou Grande imitačnú hru na iných spevákov. Mladá speváčka svojím výkonom pobavila milióny ľudí.

Jedným z častých segmentov relácie The Tonight Show Starring Jimmy Fallon je hra The Wheel of Musical Impressions. Tá spočíva v tom, že moderátor a jeho celebritný hosť striedavo prespievajú tri rôzne skladby hlasom troch rozdielnych interpretov. V doteraz poslednom dieli odvysielanom 15. septembra vyzval hostiteľ speváčku Arianu Grande.

Skrytá imitátorka

Nevinne vyzerajúca hviezdička, ktorá je ešte stále relatívne novým menom vo svete šoubiznisu, prekvapila a pobavila azda každého, kto video z jej návštevy v štúdiu videl. Interpretka minuloročného hitu Problem si najprv stlačením tlačidla vyžrebovala Britney Spears. Verným imitovaním jej charakteristického afektovaného frázovania zaspievala detskú anglickú riekanku z 19. storočia Mary Had a Little Lamb. Na to jej Fallon kontroval tohtoročným hitom Cheerlader od speváka menom OMI. Bolo to však hlasom Aarona Nevillea.

V druhom kole prišla na rad Christina Aguilera. Napodobnením jej speváckej techniky založenej hlavne na vysokých tónoch musela Grande zaspievať inú detskú riekanku The Wheels on the Bus a práve tu ukázala, prečo patrí medzi najväčšie spevácke talenty súčasnosti. Moderátor jej v odpovedi zaspieval aktuálny singel kanadského R&B speváka The Weeknd Can't Feel My Face, ale ako Sting.

Obaja "súťažiaci" sa postarali o vygradovanie atmosféry v štúdiu, pričom na publikum zapôsobil hlavne novoobjavený zabávačský talent 22-ročnej umelkyne. Celé svoje vystúpenie vtipne "zaklincovala", keď jej generátor speváčok vo finále pridelil Celine Dion a tú istú pieseň, ktorú mal predtým Fallon. Dokonca si strihli improvizovaný duet.


Mladá speváčka si svojím výkonom vytvorila veľmi pozitívnu publicitu naprieč internetom, ktorá sa jej zíde najmä po nedávnom škandále so šiškami a vyhlásením, že nenávidí Ameriku. Jej video z populárnej talkshow si od stredy len na Facebooku pozrelo vyše 28 miliónov ľudí, zatiaľ čo na Youtube je to už takmer 6 miliónov. Doterajšiu kráľovnú v imitovaní Britney Spears, resp. iných speváčok - Christinu Aguileru - síce technicky "zotrela", avšak počtom videní zatiaľ nie. Tá sa totiž na Youtube teší už vyše 40 miliónom zhliadnutí.


Spomínanú hru si zahral napríklad aj Adam Levine, frontman kapely Maroon 5:


Autor: Marek Majzon (zdroj: Billboard.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande