Slovenský raper Suvereno zverejnil videoklip k singlu Bláznovstvá, v ktorom sa ako hosťujúca speváčka predstavila Lucia Molnárová. Režisérsku taktovku nad videom, ktoré má zdôrazňovať radosť zo života a spontánnosť, držali Radoslav Moška a Filip Minár.

"Bláznovstvá môžu aj v dospelosti nadobudnúť formu rebélie, ktorú som z nevinného detského bláznenia povýšil na zdravú nespokojnosť s tým, kde sa uberá naša spoločnosť," uviedol na margo videoklipu Suvereno.

Hoci raper v texte rieši disharmóniu medzi rozumom a srdcom, príbeh pred kamerou poňal s dávkou humoru. Dej je chronologický a retrospektívny - od čias detstva, až po dospelosť. "Skladba aj videoklip sú o návrate do čias plných bezstarostných radostí. Chcel som poukázať na to, že okrem rozumu, ktorý nám velí až príliš často, je tu ešte srdce," dodal.

Suvereno pritom už budúci pondelok, 19. novembra, vydá svoj nový album s názovom Alchymista. Nahrávka bude obsahovať 21 skladieb, v ktorých sa podľa dostupných informácií predstavia aj Mad Skill, Kali či Majk Spirit.

Suvereno feat. Lucia Molnárová - Bláznovstvá

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

Súvisiaci interpreti: Suvereno