Necelý týždeň pred koncertom je známy aj predskokan britskej speváčky Ellie Goulding. Na bratislavskom koncerte jej bude robiť spoločnosť Matthew Koma. Ten je súčasťou viacerých európskych koncertov na turné držiteľky ceny Brit Award v kategórii Critics' Choice.

Už o necelý týždeň, 23. apríla, vystúpi v Bratislave Ellie Goulding, jedna z najväčších hviezd súčasného popu. Táto mladá a talentovaná Britka počas takmer dvojhodinového koncertu odspieva hity a skladby z jej dvoch doterajších albumov. Určite medzi nimi nebudú chýbať skladby Lights, Figure 8 či Starry Eyed. Bývalá priateľka DJa Skrillexa si okrem skvelých hudobníkov vo svojej kapele dáva záležať aj na šou, a tú pre bratislavských fanúšikov pripravila veľkolepú, keďže si do NTC vezie obrovské množstvo svetelnej techniky a efektov.


Bratislavské NTC sa pre návštevníkov v deň koncertu otvorí už o šiestej. Samotný koncert sa začne o 19:00 vystúpením amerického speváka Matthewa Komu, priateľa kanadskej popovej hviezdičky Carly Rae Jepsen a autora niektorých jej hitov. Ellie sa na pódium postaví o ôsmej a predpokladaná dĺžka jej koncertu je 90 až 120 minút. Predpredajové vstupenky na koncert Ellie Goulding v cene 30 eur sa až do 12:00 v utorok dajú zakúpiť prostredníctvom oficiálneho webu organizátorov www.orepole.sk. Na mieste bude lístok stáť 35 eur.


Informácie pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová z usporiadateľskej agentúry Ore Pole.

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding, Matthew Koma