To, o čom sa hovorí už od zrušeného koncertu v Belgicku - že Beyoncé a Jay-Z budú mať druhé bábätko - tento týždeň potvrdili viaceré zdroje. Opačné starosti má George Michael, ktorý druhýkrát v priebehu necelých dvoch rokov mohol prísť o život.

Americká speváčka Beyoncé vraj bude dvojnásobnou mamičkou. Viacero dôveryhodných zdrojov to potvrdilo relácii E! News. O jej tehotenstve sa špekulovalo už dlhšie, pričom klebety sa začali ešte viac šíriť po tom, ako pre údajnú dehydratáciu a vyčerpanie zrušila koncert v belgických Antverpách, ktorý sa mal konať 14. mája. Tridsaťjedenročná hviezda ani jej manžel Jay-Z, ktorí sú rodičmi ročnej Blue Ivy, informácie o ďalšom bábätku zatiaľ nepotvrdili. Speváčka, ktorá pred mesiacom vystúpila prvýkrát na Slovensku, sa však netají tým, že by chcela ďalšie deti a pre ABC News nedávno vyhlásila, že jej dcéra "potrebuje spoločnosť".

Anglický spevák George Michael mal vo štvrtok pri meste St Albans v Hertfordshire autonehodu. Podľa jeho hovorkyne Connie Filippello utrpel len ľahké zranenia, ktoré mu ošetrili v nemocnici a momentálne sa cíti dobre. Spevák auto nešoféroval, keďže v roku 2010 dostal päťročný zákaz sadnúť si za volant po tom, ako riadil vozidlo pod vplyvom marihuany. "Presné okolnosti toho, čo sa stalo, nie sú momentálne jasné," vyjadril sa hovorca miestnej polície. Ďalší účastník nehody si zranil hlavu a do nemocnice ho previezli letecky.

Britský spevák má za sebou náročné obdobie, keďže koncom roka 2011 pre vážne zdravotné problémy zrušil turné a niekoľko týždňoch ho zachraňovali lekári vo Viedni. Reštart koncertnej šnúry odštartoval vlani v septembri práve v rakúskej metropole, kde na znak vďaky spieval zamestnancom nemocnice. Jeho zdravotné problémy však neskončili - v novembri 2012, teda necelý rok po úspešnej liečbe zápalu pľúc, nastúpil na dvojmesačné liečenie v Austrálii.

Zdroj: SITA (Eonline.com, bbc.co.uk), archív Hudba.sk
Foto: El-Essawy/Invision

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, George Michael