Americká speváčka Beyoncé pre dehydratáciu a vyčerpanie zrušila dnešný koncert v belgických Antverpách. Tridsaťjedenročná hviezda sa mala predstaviť v hale Sportpaleis v rámci turné The Mrs. Carter Show. V stredu (15.5.) by mala v Antverpách absolvovať ešte jeden koncert.

Zatiaľ nie je známe, či bude zrušené aj druhé plánované vystúpenie. Podľa jej hovorcu čaká na vyjadrenie lekára. Koncert naplánovaný na dnešok by mala Beyoncé absolvovať v náhradnom termíne, pričom lístky naň zostávajú v platnosti. Po zrušení utorňajšieho koncertu už americké média začali špekulovať, že speváčka je znova tehotná. Ľudia z jej okolia to ale odmietajú.

Kariéra vs. rodina

V Bratislave sme sa 19. apríla mohli presvedčiť, že Beyoncé na svojich koncertoch dáva zo seba naozaj všetko (reportáž). Jej nabitý program na turné je o to náročnejší, že si musí plniť aj mamičkovské povinnosti. Po Európe s ňou totiž cestuje aj jedenapolročná dcérka Blue Ivy, na koncerte v Londýne 4. mája ju dokonca speváčka fanúšikom ukázala na pódiu. Zvládať náročné turné jej pomáhajú blízki členovia rodiny - jej matka a manžel Jay-Z.

Pri príležitosti svojich šiestich koncertov v londýnskej O2 aréne Beyoncé v rozhovore pre britský denník Daily Mirror prezradila, že pre ňu bolo ťažké skĺbiť kariéru, materstvo a starostlivosť o samu seba. "Bolo to niečo, s čím som mala problém - uistiť sa, že som stále tá silná žena a zároveň si urobiť čas na svoje dieťa a nájsť v týchto dvoch veciach rovnováhu. Materstvo všetko zmenilo. Po tom, ako privediete na svet dieťa, sa na veci pozeráte trochu inak a mojím najväčším poslaním je ochrániť svoje dieťa," vysvetlila.

Hviezdna speváčka tvrdí, že rodinný život ju drží pri zemi a prezradila, že túži po ďalšom dieťati. "Mám pocit, že toto je dočasné. Svoj verejný život žijem len niekoľko hodín denne. Zvyšok dňa som s rodinou, vymieňam plienky a som so svojou matkou, ktorá mi pripomína: 'Dievča, nie si kráľovná,'" povedala.

Prečítajte si: Nový trend v hudobnom biznise: Beyoncé spieva horúcu novinku v sexi reklame

Zdroj: SITA (Gigwise.com), archív Hudba.sk
Foto: El-Essawy/Invision

Súvisiaci interpreti: Beyoncé