Slovenský raper Majk Spirit pokrstí svoju debutovú nahrávku Nový Človek (2011) vo štvrtok 16. februára po 20:00 v Bratislave. Na podujatí v Ateliéri Babylon predstaví naživo všetky skladby z albumu, pričom k slovu sa dostanú aj hostia. Svoju nahrávku To som ja (2011) uvedie do života aj jeho kolega zo skupiny H16 Otecko.

Okrem Majka Spirita a Otecka sa na akcii predstaví tretí raper formácie H16 Cigo a ďalší hostia Vec, Moja Reč, Suvereno, Grimaso, Roman Zámožný, Billy Hollywood, Bacil a Rakby a Rytmus. O freestyle šou sa postarajú Zverina a Shomi. Na krste nahrávky predstavia po prvý raz aj Spiritov videoklip ku skladbe Ja a ty.

Raper Majk Spirit vydal debut Nový Človek 11. novembra 2011 prostredníctvom vydavateľstva BeatBan. Nahrávka obsahuje 19 skladieb, o produkciu ktorých sa postarali Billy Hollywood, Wich, Emeres, Mad Skill, Grimaso, KMBL, Viktor Hazard a Sik. Posledného menovaného producenta si pritom Spirit vybral v súťaži na svojej facebookovej stránke, na ktorej má v súčasnosti už viac ako 100-tisíc fanúšikov.

Album nahrávali v štúdiu Fat Music Viktora Hazarda, pričom o mix a mastering sa postaral Marek Šurin. Ako hostia sa na ňom objavili Otecko a Cigo, ďalej Supa a Delik z Mojej Reči, Orion, Nironic, DNA, Suvereno a finalistka súťaže Česko-Slovensko hľadá SuperStar Celeste Buckingham. Prvým singlom sa stala skladba Good Vibration, ktorá bodovala v rebríčku rádia Európa2. Druhým singlom je skladba Sen s hosťujúcim Nironicom.

Mad Skill feat. Majk Spirit - Good Vibration

Majk Spirit - Hip-Hop

Zdroj: SITA
Foto: BeatBan Records

Súvisiaci interpreti: H16, Majk Spirit