Do najväčšej slovenskej open-air párty tohto roka zostáva už len niečo vyše dvoch mesiacov. DJ Mairee si zaumienil priniesť slovenským fanúšikom atmosféru svetových elektronických festivalov a pomôcť mu má k tomu aj vzácny zahraničný hosť - holandský dídžej a producent Fedde Le Grand.

Kariéru slovenského dídžeja Maireeho v septembri zbrzdila vážna dopravná nehoda, jeho plány usporiadať na konci apríla svoju najväčšiu šou však nezastavila. Deň pred Sviatkom práce, v pondelok 30. apríla, privíta v open-air areáli pred bratislavskou Inchebou, kde odohrá svoje prvé vystúpenie po siedmich mesiacoch, nielen tisícky fanúšikov tanečnej hudby, ale aj hviezdneho kolegu.

"Je mi obrovskou cťou predstaviť vám môjho špeciálneho hosťa, ktorého skladby všetci určite poznáte. Dídžej a producent Fedde Le Grand, ktorý nás všetkých zásobuje skvelými tanečnými hitmi už viac ako desaťročie a neprestáva strácať na svojej kvalite," teší sa Miroslav Svatý alias Mairee.

40-ročný rodák z holandského Utrechtu prerazil v roku 2006, keď zvalcoval tanečné hitparády svojim hitom Put Your Hands Up 4 Detroit. Odvtedy sa nezastavil a stále patrí k špičke vo svojom odbore. Mairee je nadšený, že prijal jeho pozvanie a je si istý, že bratislavská Incheba zažije úžasnú žúrku. "To, čo spočiatku - aj vzhľadom na môj zdravotný stav - vyzeralo ako čosi šialené a absolútne nemožné, sa už pretavuje do reality. Verím, že Mairee Only sa svojou atmosférou priblíži k svetovým festivalom," dodáva Mairee.


Mairee, ktorý svojou tvorbou zaujal aj zahraničných dídžejov a vydavateľstvá elektronickej tanečnej hudby, chystá nadupadnú audiovizuálnu šou. Okrem Fedde Le Granda v programe vystúpia aj ďalší zaujímaví hudobníci z Holandska, Česka, Poľska a Slovenska. Veľkolepá akcia organizovaná agentúrou Evency sa uskutoční v Incheba Expo Bratislava už 30. apríla. Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Prečítajte si rozhovor s Maireem:

Milióny videní a ponuky zo zahraničia: Slovák DJ Mairee má pred sebou veľký rok


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Fedde le Grand