Po prvých dvoch singloch v spolupráci s umelcami z Mexika a Argentíny vydal argentínsky hudobník a producent žijúci na Slovensku Seven Seas. Zasnená pieseň s elektronikou v štýle downtempo. Spev a text od slovenskej hudobníčky Ivany Mer unáša skladbu do jemných sfér. Formovaná zvukmi harfy, elektronických klávesov, huslí, timpanov a precíznych vokálnych aranžmánov.

It Rises All Nectar je anagramom Cristiana Estrellu a ideálnou zámienkou ako premeniť sólový projekt v kolaboratívny. Jeho zanietenie pre audiovizuál ho opäť priviedlo k tvorbe nového videoklipu. "Použil som veľmi jednoduché prvky, ktoré som mal na dosah ruky: papier, akvarely, svetlo, prispôsobený stojan na mikrofón a mobilný telefón. Funkcia slow-motion a zoom odkryli v tomto farebnom svete samostaný život, ktorý veľmi dobre súznie s charakterom piesne." Cristian je od roku 2015 taktiež členom skupiny Ivany Mer. Spoločne založili nezávislé vydavateľstvo Asteroidea Digital Records, cez ktoré vydávajú hudobníkov z Európy, Latinskej Ameriky a Ázie.


Ivana Mer pieseň obohatila svojím jemným hlasom. Takisto napísala text piesne, ktorý je inšpirovaný tématikou anjelov vyskytujúcou sa v rôznych časových obdobiach histórie. Nosným bol koncept, no zároveň aj zachovanie poetiky. "Sedem morí je archaická fráza, ktorou náromníci označovali všetky moria sveta. Mojím zámerom bolo priniesť atmosféru pokoja a harmónie v časoch, kedy ako ľudstvo čelíme náročnej výzve." Ivana rozvíja svoju hudobnú kariéru od roku 2008, koncertuje s rôznymi hudobnými zoskupeniami a tvorí hudbu pre divadelné a tanečné predstavenia. V týchto mesiacoch pokračuje v nahrávaní skladieb a v spolupráci s Cristianom pracuje na príprave nového albumu.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytlo vydavateľstvo Asteroidea Digital Records.