Speváčka Sia minulý týždeň vo štvrtok predviedla svoju koncertnú šou v izraelskom Tel Avive, jej fanúšikovia však s vystúpením vyjadrili nespokojnosť. Austrálčanku zažalovali a žiadajú späť 70 libier, ktoré utratili na lístok.

Zdá sa, že budapeštiansky Sziget nebol jediným festivalom, na ktorom Sia nechala svojich fanúšikov tak trocha v rozpakoch. Tí izraelskí sa však rozhodli podať na 40-ročnú speváčku žalobu, keďže koncert v Tel Avive trval iba 65 minút a označili ho za nevýrazný. To všetko pre Siin tradičný spôsob vystupovania v pozadí pódia so zahalenou tvárou pod vlasmi dlhej parochne.

Žaloba sklamaných návštevníkov koncertu tiež hovorí o tom, že Siin spev a jej monológy medzi piesňami boli neosobné, keďže ani raz nespomenula, že sa nachádza v Tel Avive, respektíve Izraeli. Sťažnosť prišla aj na prednahraté video sekvencie, ktoré sa zobrazovali na veľkých obrazovkách, no nezobrazovali realitu odohrávajúcu sa na pódiu, takže fanúšikovia v zadných radoch nemohli vedieť, čo sa deje.

Promotér Siinho koncertu, Ilan Elkayam, sa voči kritike fanúšikov ohradil: "Radi by sme zdôraznili, že šou bola extrémne úspešná. Dostali sme stovky komentárov od spokojných fanúšikov, ktorí si vystúpenie a produkciu maximálne užili. Navyše by sme chceli poznamenať, že žaloba nie je podaná proti Sii osobne."

Prečítajte si: Ľadová kráľovná Szigetu: Sia dala fanúšikom nedokonalú ilúziu dokonalej šou

Zdroj: NME.com
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Sia