Kanadská popová diva Céline Dion vydala včera tri nové skladby zo svojho pripravovaného albumu Courage. Piesne Imperfections, Lying Down a Courage reprezentujú speváčkin nový kreatívny hudobný smer. Mix krásnych balád aj svižnejších melódií je základom jej prvého anglicky spievaného albumu po šiestich rokoch, ktorý vyjde v polovici novembra.

V Imperfections skúma Céline Dion sebakriticky sama seba. Autormi piesne sú Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles a Dallas Koehlke. Pod skladbou Lying Down sú zase podpísaní David Guetta, Giorgio Tuinfort a Sia Furler. Speváčka v nej upozorňuje na dôležitosť zmeny vlastného vnútorného nastavenia po otravnom rozchode. Titulná skladba Courage z pera trojice Stephan Moccia, Erik Alcock a Liz Rodrigues je zase silným volaním po sile a dravosti, keď stojíte pred novou životnou výzvou.


Album Courage sa dostane trh 15. novembra a objaví sa na ňom aj už skôr vydaná skladba Flying On My Own, ktorú Céline zaspievala na poslednom vystúpení svojho 16-ročného pôsobenia v Las Vegas. Tanečnú skladbu pre kanadskú hviezdu napísali Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues a Anton Mårtensson a zaznamenáva speváčkin prvý krok v ďalšej fáze jej kariéry. 


Zdroj: Sony Music (Hudba.sk edit)
Foto: Celinedion.com

Súvisiaci interpreti: Celine Dion