Po úspechu speváčky Celeste Buckingham prichádza ďalšie hudobné prekvapenie z "rodu Buckinghamovcov". Na hudobnú dráhu sa najnovšie vydala Celestina mladšia sestra Carmel, ktorej prvý singel je o kolíske jazzu - New Orleans. Tínedžerka tam vraj nechala svoje srdce...

Carmel Buckingham si pieseň zložila sama a nahrala ju pod vedením producentskej dvojice Šrámek-Hruška zo štúdia Littlebeat, v ktorom vznikli aj všetky single jej staršej sestry. "Carmel nás oboch prekvapila obrovským skladateľským i speváckym talentom. Na to, že má len 14 rokov, je jej talent neuveriteľný. Práve preto, že je taká mladá, očakávali sme od nej oveľa menej," priznáva producent Martin Šrámek.

"Jej hlas mi pripomína speváčku zo 60. rokov, Nancy Sinatra. Carmel má veľmi vyzretý altový hlas, a na to, že New Orleans bola prvou skladbou v našej spolupráci, má naozaj veľký potenciál," dodal Šrámek.

Carmel Buckingham - New Orleans

Speváčka, ktorá navštevuje 9. ročník bilingválneho gymnázia, tvrdí, že skladbu o "kolíske jazzu" napísala pred poslednými Vianocami. Inšpiráciou jej bola katastrofa, ktorá zasiahla jej obľúbené americké mesto v podobe hurikánu Katrina v roku 2005. 

"Hudbu však začala písať dávnejšie - keď mala 9 rokov. Celeste mala vtedy 12 a obe sa začali venovať písaniu textov. Neskôr začali aj spievať a rodičia ich talent podporovali odmalička. Dnes sa ukazuje, že urobili dobre," hovorí manažérka sestier Adriána Čahojová. Mladšia z dvojice talentovaných sestier sa okrem hudby venuje aj modelingu.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová, PR manažérka speváčky.