Spevák americkej skupiny Maroon 5 Adam Levine sa oženil s namíbijskou modelkou Behati Prinsloo. Svadba sa konala v Los Cabos v Mexiku v sobotu večer a zúčastnilo sa na nej približne 300 hostí, medzi ktorými nechýbali ani členovia kapely Maroon 5. Klávesista Jesse Carmichael bol dokonca svedkom Adama Levina.

Svadby sa zúčastnili tiež herec Robert Downey Jr., modelky Coco Rocha a Candice Swanepoel, herci Jonah Hill a Jason Segel, herečka a modelka Erin Heatherton či hudobníčka Stevie Nicks. "Všetci hostia boli šťastní a uvoľnení. Boli nadšení z toho, že môžu spolu s týmto párom osláviť ich veľký deň," povedal pre magazín People nemenovaný zdroj.

35-ročný Levine a o desať rokov mladšia Prinsloo spolu začali chodiť v máji 2012 krátko po tom, ako sa spevák rozišiel s ruskou modelkou Anne V. S Prinsloo tvoril pár do marca 2013 a následne sa dal dokopy s dánskou modelkou Ninou Agdal. Napokon si však opäť k sebe našli cestu a vlani v lete oznámili, že sa zasnúbili.

Adam Levine sa preslávil ako frontman spomínanej skupiny Maroon 5, no od roku 2011 ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v súťaži The Voice. S Maroon 5 vydal zatiaľ štyri štúdiové albumy: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. V septembri by mali vydať piatu štúdiovku s názvom V.

Zdroj: SITA
Foto: Dailymail.co.uk

Súvisiaci interpreti: Maroon 5