Nestarnúci hit Vaša Patejdla z roku 1987 má sviežu letnú verziu. Spolu s jej autorom ju prespievala moderátorka rádia Melody Martina Comisso, ktorá má na svojom konte viacero coververzií slovenských hitov, ale aj autorskú tvorbu. Pesnička dostala chytľavý latino aranžmán, pod ktorý sa podpísal Michal Chrenko. Gitaru nahral Samuel Kovács.


Pre Martinu Comisso má pesnička zvláštnu symboliku. "Bola som prekvapená, že Vašo ani chvíľu neváhal. Pre mňa je to jeden z najtalentovanejších autorov populárnej hudby a je súčasťou môjho života od malička. Pôvodná skladba Voňavky dievčat vznikla v roku 1987, keď som sa narodila a vnímam to ako symbolické prepojenie."

Vašo Patejdl aj napriek svojej pracovnej vyťaženosti s nápadom na spoločný duet súhlasil. "S Martinkou som robil niekoľkokrát rozhovory, ale nedostali sme sa k tomu, že je takto hudobne nadaná. Celkovo je dôležitý výsledok, ktorý je výborný. Som rád a veľmi ma to potešilo, lebo ja sa cítim najmä ako autor a teším sa z každého úspechu mojej skladby."


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Igor Guttler. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Vašo Patejdl