Anglický spevák Robbie Williams vydá 22. novembra vo vydavateľstve Columbia Records vianočný dvojalbum s názvom The Christmas Present. Nahrávka vyjde na štandardnom i deluxe CD, na vinyle a magnetofónovej kazete.

"Som tak natešený, že vám môžem predstaviť svoje prvé vianočné CD. Urobil som toho už vo svojej kariére veľa a vydanie tejto platne je mojím ďalším splneným snom. Keď som The Christmas Present nakrúcal, užil som si toľko zábavy, že sa nemôžem dočkať, až ho budete počuť," povedal Robbie Williams.


Nahrávka pozostáva z dvoch nosičov: Christmas Past a Christmas Future. Oboje sú mixom originálnych skladieb a coververzií známych sviatočných piesní. Christmas Past obsahuje klasické vianočné, resp. zimné skladby ako Winter Wonderland s vokálmi LMA Choir, Santa Baby, v ktorej hosťuje nemecká speváčka Helene Fischer, Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!, The Christmas Song, Merry Xmas Everybody s hosťujúcim Jamiem Cullumom či duet It’s A Wonderful Life, ktorý s Williamsom naspieval jeho otec Pete Conway alias Poppa Pete.

Disk Christmas Future obsahuje okrem iného originálne skladby Time For Change, Home, Fairytales feat. Rod Stewart a Bad Sharon so šampiónom v boxe Tysonom Furym, a tiež coververzie Christmas (Baby Please Come Home), v ktorej hosťuje kanadský spevák Bryan Adams, a I Believe In Father Christmas. Deluxe CD verzia albumu obsahuje ďalšie štyri bonusové tracky, vrátane duetu It Takes Two so spomínaným Rodom Stewartom.

The Christmas Present je Williamsovým trinástym štúdiovým albumom a ďalším míľnikom v kariére jednej z najmilovanejších britských hudobných hviezd. Pesničky boli napísané a natočené v rôznych mestách, okrem Londýna vznikali aj v meste Stoke-on-Trent, v Los Angeles a Vancouveri. Na albume Robbie znovu spolupracoval so svojim dlhoročným kolegom Guyom Chambersom, ktorý sa s Richardom Flackom ujal produkcie dosky.

Zdroj: Sony Music (Hudba.sk edit)
Foto: Facebook.com/robbiewilliams

Súvisiaci interpreti: Robbie Williams