Po úspešnom letnom singli Came from Heaven, ktorý sa dostal do vysielania viacerých slovenských rádií, prichádza speváčka Andrea Juhásová alias Andie J s ďalšou energickou novinkou s názvom She’s Mine. Skladbu predstavuje spolu s videoklipom, ktorého atmosféra napriek slovenským lokáciám pripomína americké filmy o dospievaní.

Novinka je oproti doterajšej tvorbe Andie J iná tým, že v nej spieva o žene. Väčšina jej textov je o opačnom pohlaví, no v tomto singli chcela poukázať na ich rovnocennosť. Téma skladby She's Mine vychádza z Andreiných spomienok na túžbu po dievčati, o ktoré mal záujem aj niekto iný, niekto jej blízky, a tak vzťahy skomplikovala žiarlivosť.

"Nedotýkam sa síce tejto témy úplne, no je to myslené tak, že rovnako ako dokážeme prechovávať rôzne city k opačnému pohlaviu, vieme to isté cítiť aj k svojmu pohlaviu. Nemusí to byť zrovna túžba, ale aj strach o danú osobu, pocit spokojnosti, keď sme s ňou, radosť alebo aj láska," hovorí mladá speváčka, ktorá si hudbu aj texty tvorí sama.

O aranžmán, nahrávanie a mix skladby sa postaral hudobník a producent Domi Stoff zo skupiny King Shaolin. Skladba sa mu dostala do rúk v podobe gitarového dema, jej finálna podoba však dostala moderný a dynamický popový zvuk. Pieseň nahrali v novom bratislavskom štúdiu RITA a o mastering sa postaral Ecson Waldes z pražského štúdia Biotech.


Nakrúcanie videoklipu bolo pre Andie J v rámci jej doterajšej kariéry najnáročnejším, ale zároveň aj najväčším zážitkom. Využitie viacerých lokácií, prvkov, ale aj postáv a celková príprava trvala skoro mesiac. Realizáciu veselého a jemne iskrivého klipu mal na starosti Juraj Škula, ktorý má na konte aj spolupráce s Majselfom či speváčkou a raperkou Simou. Spojením predstáv spoločne s Andie J vytvorili scenár, v ktorom navodili dojem amerického tínedžerského filmu, aj keď bol videoklip nakrúcaný na Slovensku. Speváčka sa v ňom previezla v štýlovom bielom Pontiacu z Garage V8 a vyskúšala si aj nočnú jazdu na motorke.

"Musím povedať, že som na seba hrdá, že som dokázala zmanažovať všetko okolo točenia klipu a teraz som rada, že si ho môžem v kľude pozrieť. Samozrejme, som vďačná za ľudí, ktorí sa na klipe podieľali. Bez nich, ani bez jedného, by nevyzeral tak, ako vyzerá. Atmosféra na natáčaní bola skvelá, veľa sme sa aj zabavili a myslím si, že to bol pre každého zážitok. Dokonca aj pre okoloidúcich. Napríklad, s majiteľom Garage V8 sme sa stretli na konci dedinky na Záhorí. Keď nás začali s Pontiacom registrovať domáci, začali vyťahovať z dvorov svoje skvosty a nenápadne sa s nimi 'predvádzať'. Bolo to vtipné a nevedeli sme ako reagovať. Tiež nezabudnem na to, ako sme jazdili v noci na motorkách. Keďže sme natáčali na začiatku septembra, noci sú už chladné. Premávať sa cez les na motorke v kraťaskách a tope nie je vždy príjemná záležitosť. Najmä keď ste od piatej rána hore," dodáva Andrea.

Prianím azda každého umelca je v súčasnosti môcť vystupovať na koncertoch a zdieľať svoju radosť z hudby s poslucháčmi. Andie J túto možnosť využila v lete a už sa nevie dočkať ďalších vystúpení. Zatiaľ sa teší z hranosti predošlého singla Came from Heaven, ktorý sa dostal do rotácií v dvanástich slovenských rádiách a všimli si ju aj niektoré menšie zahraničné médiá.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Michal Neffe. Tlačovú správu sme upravili.