Zajtra večer sa uskutoční ďalší z koncertov cyklu Jazz pod vežou. Predstaví sa na ňom spevácky klenot slovenskej jazzovej scény Lucia Lužinská spolu so svojimi skvelými hudobníkmi All Time Jazz.

Nádvorie Starej radnice v Bratislave je tradične miestom nezabudnuteľných jazzových koncertov pod holým nebom, ktoré sa tu počas Kultúrneho leta mesta Bratislava konajú pravidelne každú stredu. Už zajtra sa na radničnom nádvorí na pódiu predstaví divadelná a muzikálová herečka a zároveň speváčka so zlatým hlasom Lucia Lužinská. Možno ju poznáte vďaka duetu s Milanom Lasicom s názvom 'Vianočná pieseň', ktorý vyšiel na kompilácii Okey Vianoce 4.

S jazzovými hudobníkmi z partičky All Time Jazz Trio začala spolupracovať v roku 2003. Po dvoch rokoch úspešných ohlasov spod i spoza koncertných pódií sa rozhodli nahrať a vydať debutové CD 'First Take'. Krstným otcom albumu, ktorý je návratom k pekným starým jazzovým melódiám v novom a modernejšom hudobnom prevedení, bol Milan Lasica. Medzi ďalšie úspechy Lucie a jej kapely patrí určite aj vystúpenie v prestížnom viedenskom jazzovom klube Birdland, či 1. miesto v kategórii malých zoskupení na swingovom festivale v Nemecku, kde Lucia Lužinská získala i špeciálnu cenu poroty za sólový spev.

Na zajtrajšom koncerte vystúpi spolu s kapelou v pozmenenej zostave, ktorú doplnia kvalitní inštrumentalisti z jazzového zoskupenia Nothing But Swing Trio.

Miesto: Nádvorie Starej radnice, Primaciálne námestie, Bratislava

Dátum a čas: 22.8.2007 o 20.00

Účinkujúci:

Lucia Lužinská - spev
Boris Čellár - gitara
Klaudius Kováč - klávesy
Štefan Bartuš - kontrabas
Peter Solárik - bicie

Vstupné: 120,- SK

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.sk alebo na predajných miestach Bratislavského kultúrneho a informačného strediska.

http://www.lucialuzinska.sk

http://www.bkis.sk

Zdroj: Lucialuzinska.sk, Osobnosti.sk